Blog

Boven Yvo N.V. is zowel voor nieuwbouw als renovatie gespecialiseerd in hoog kwalitatieve aluminium ramen en deuren. Boven Yvo biedt
U reeds meer dan 40 jaar vakmanschap en is daarmee uitgegroeid tot een gekende familiezaak in de wijde regio van het Waasland tot Oost-Vlaanderen en verder. Gedreven door het succes in deze regio werden er 2 nieuwe filialen in Beervelde en Opwijk opgericht.

Zonen Wim en Tom hebben het heft in handen genomen. Sinds hun overname is het bedrijf dan ook in volle expansie. Momenteel telt het team 35 gedreven medewerkers met een ruime kennis in hun vakgebied. Sedert juni 2000 betrok Boven Yvo nieuwe werkplaatsen en burelen te Beveren-Waas. Daar worden alle ramen en deuren vervaardigd. De combinatie van een gemoderniseerd machinepark en vakbekwame medewerkers levert keer op keer producten van uitmuntende kwaliteit. Boven Yvo N.V. is een familiebedrijf, en dat geeft de toekomstige klanten aanzienlijke troeven in handen. Op die manier is er steeds een rechtstreekse kwaliteitscontrole op productie en plaatsing.

Pieter Kips, IT-verantwoordelijke licht graag toe waarom de keuze werd gemaakt Netflow IT als vaste partner te rekruteren.
“Een hele tijd stond ik er bij Boven Yvo NV alleen voor om al het opzoekwerk voor nodig materiaal te doen. Ook het in dienst stellen, en het onderhoud achteraf. Door de continue groei van ons bedrijf, moesten we op een bepaald moment ons serverpark vernieuwen. Ik had op dat moment nog geen ervaring met virtualisatie, en kon dus ook geen garanties geven naar de goede werking ervan. Op dat moment zijn we in contact gekomen met Netflow-IT. Netflow-IT heeft ons begeleid in de keuze van het juiste platform en hardware, en hebben geholpen met de implementatie ervan. Sinds dat moment kan ik terugvallen op de technische kennis en de bekwaamheid van Netflow-IT. Die vanaf dat moment alles uitvoeren waarvoor ik -door de groei van ons bedrijfgeen tijd meer heb, of geen kaas van heb gegeten. Op deze manier hebben we in de afgelopen jaren reeds diverse projecten tot een goed einde gebracht. Deze synergie werkt perfect! We zijn bij Boven Yvo NV dan ook zeer tevreden dat we destijds voor Netflow-IT kozen, en hopen dat we nog lang op Netflow-IT beroep kunnen blijven doen.”

Contactformulier

Contactformulier
*
reCAPTCHA

Gerelateerde blogs

Door Ann De Vleeschauwer
4 dec 2019

Een groeiend kantoor in een voortdurend veranderende sector heeft nood aan een betrouwbare IT-partner.

Een hip boekhoudkantoor waar niet enkel de cijfertjes tellen, maar ook de medewerkers en de operationele workflow.  Zo zou je Akanta & Partners nog het best kunnen omschrijven. Onder leiding van Peter Mettepenningen kende het kantoor een organische groei met inmiddels 35 medewerkers in Temse en Antwerpen. Met de nakende uitbreiding van het kantoor in […]

Door Ann De Vleeschauwer
15 nov 2018

De Boer Waterproofing kiest voor langetermijnrelaties

e samenwerking kent goede afspraken waarbij ikzelf fungeer als single point of contact tussen Netflow IT en onze eigen medewerkers.

Hebt u vragen?

Leer een IT partner kennen die doet wat hij belooft. Die uw bedrijf helpt groeien. En die bovendien uw taal spreekt. U concentreert zich op uw kmo, wij leveren IT services die u klaarstomen voor de toekomst. Dat is ons doel en dat maken we waar. Efficiënt. No-nonsense. Met bakken passie voor het vak.