Cloud-oplossingen

Omarm het nieuwe werken, met cloud solutions door Netflow

Mobiel werken en leven is de toekomst. Daarom ruilen ondernemingen hun fysieke – en vaak dure – infrastructuur vaker in voor oplossingen in de Cloud. Door op deze manier te werken, wordt uw bedrijf flexibeler én kan het rekenen op een betrouwbare ondersteuning, eender waar ter wereld.

Cloud solutions die meegroeien

Netflow IT bundelt een state-of-the-art pakket in cloudoplossingen voor professioneel gebruik. Onze specialisten ondersteunen de groei van uw business efficiënt, met cloud solutions die meegroeien met uw ambities.

Want dat is dan ook een absoluut kenmerk van werken met de cloud: u hoeft geen grote investeringen te doen wanneer uw onderneming wenst uit te breiden of zijn activiteiten wilt diversifiëren. Gewoon overleggen met uw Netflow specialist en u kan aan de slag.

 

Het aanbod van Netflow IT

Office 365 oplossingen

Hou uw teams steeds verbonden met elkaar. Boost hun productiviteit. En creëer een mobiele werkomgeving die zelfs de meest veeleisende professional op z’n wenken bedient.

Netflow Cloud met eigen datacenter

Het eigen datacenter van Netflow verzekert u van een 100% veilige én 100% Belgische ondersteuning voor uw cloudoplossingen. U kunt dus op beide oren slapen: al uw data is in veilige handen.

Off-site data recovery met Veaam

Wilt u écht volledig gerust zijn? Dan is de Netflow IT Off-site Data Recovery iets voor uw bedrijf. Deze efficiënte back-up & recovery service werkt met Veeam Cloud Connect Back-up. Een ontzettend betrouwbare cloudoplossing die uw data volledig veilig opslaat en altijd beschikbaar is.

Infrastructure as a service

Steeds de nieuwste hardware en servers voorzien is een aanzienlijke investering voor uw bedrijf. Bovendien moet al die apparatuur steeds up-to-date gehouden worden. En wilt u uiteraard dat alle uitrusting goed op elkaar is afgestemd, om zo uw bedrijfsprocessen vloeiend te laten verlopen.

Desktop as a service

Het bureaublad van uw computer dat overal, op eender welk moment volledig beschikbaar is? Het lijkt onmogelijk, maar het kan perfect.

Vlot aan het werk, waar en wanneer u wilt

U kent natuurlijk de valkuilen: gaat de server offline? Dan zijn uw gegevens onbereikbaar. En dat levert u een boel stress en tijdverlies op. Veel van onze concurrenten hebben op die problemen geen pasklaar antwoord klaar. Netflow-IT is anders.

Wij plaatsen al uw gegevens op onze eigen server – die we zelf onderhouden én beheren. Op die manier lossen onze technici zelf eventuele problemen op. En blijft al uw communicatie en administratie vlot bereikbaar, wat er ook gebeurt.

 

Gratis analyse van uw volledige IT-netwerk?

Verhoog de productiviteit en verlaag de kosten zonder een euro uit te geven.