Netflow Cloud met eigen datacenter

Netflow Cloud, de 100% Belgische én veilige oplossing voor uw dataopslag

Het eigen datacenter van Netflow verzekert u van een 100% veilige én 100% Belgische ondersteuning voor uw cloudoplossingen. U kunt dus op beide oren slapen: al uw data is in veilige handen.

Maatwerk voor uw cloudoplossingen

Doordat we over een eigen hypermodern datacenter beschikken, kunnen we ook puur maatwerk aanbieden voor uw cloudoplossingen. Hoeveel opslag u ook nodig hebt of hoe u de toekomst ook ziet, wij kunnen makkelijk met u mee evolueren.

Daarnaast is al uw data op elk moment raadpleegbaar, wordt die razendsnel geladen én wordt er steeds een back-up voorzien. We beschikken immers over twee datacenters voor absolute veiligheid. Elke dag maken we een back-up van uw data en slaan die op een aparte server op.

De voordelen van Netflow Cloud

Netflow Cloud biedt je pure Belgische kwaliteit voor al je cloudoplossingen. Dat wil zeggen dat je data uitstekend beschermd is. Ze wordt niet gedeeld met buitenlandse spelers én voldoet van a tot z aan de GDPR-wetgeving.

Je behoudt op elk moment de controle – geen vervelende tussenpersonen of schimmige constructies. Alleen een heldere relatie met een vertrouwde en onafhankelijke IT-expert die de touwtjes 100% zelf in handen heeft.

Wilt u meer weten over onze Netflow Cloud?

Gratis analyse van uw volledige IT-netwerk?

Verhoog de productiviteit en verlaag de kosten zonder een euro uit te geven.