Office 365 oplossingen

Office 365 door Netflow: zo werkt het nieuwe werken

Hou uw teams steeds verbonden met elkaar. Boost hun productiviteit. En creëer een mobiele werkomgeving die zelfs de meest veeleisende professional op z’n wenken bedient.

Microsoft slaagt er met Office 365 in om een hub te maken voor het bedrijf van de toekomst. Een bedrijf waarin iedereen geconnecteerd is en samenwerken centraal staat.

Alles wat u nodig hebt om mobiel te werken

Office 365 bundelt uitzonderlijk gebruiksvriendelijke en veelzijdige apps in één overzichtelijke hub. Sharepoint, Onedrive, Teams en natuurlijk het courante Office zijn allemaal beschikbaar, met back-up in de Cloud.

Zo raadpleegt elk teamlid de meest actuele documenten. En brengt u medewerkers eenvoudig samen voor een snel overleg, ongeacht waar ook ter wereld ze zich bevinden.

Het nieuwe werken begint nu

Medewerkers hechten steeds meer belang aan flexibiliteit, zodat ze hun werk en hun privéleven goed op elkaar kunnen afstemmen.

Met mobiel werken in de cloud hebt u goud in handen. Met de juiste tools creëert u immers alle mogelijkheden om het nieuwe werken ook in uw bedrijf te faciliteren.

Innovatie op alle niveaus

Netflow IT ondersteunt die overgang op alle niveaus. Zo helpen we u met:

  • De meest geschikte hardware en toestellen
  • Het installeren van alle Office 365 applicaties
  • Het analyseren van uw noden en de mogelijkheden voor uw bedrijf

Zet nu de stap naar werken met de Cloud.

Gratis analyse van uw volledige IT-netwerk?

Verhoog de productiviteit en verlaag de kosten zonder een euro uit te geven.