IT infrastructuur, service & onderhoud

IT infrastructure: infrastructuur die u sterker maakt

Meer dan ooit is IT de ruggengraat van zakelijke groei en succes. Het is dan ook cruciaal dat uw IT infrastructuur up & running blijft. De nieuwste uitdagingen het hoofd kan bieden. Maar ook: volledig is afgestemd op uw businessvereisten.

Door uw IT Infrastructuur te stroomlijnen, verhoogt u uw productiviteit. U bespaart een flinke hap op technische frustraties. En u zorgt ervoor dat uw processen vloeiend in elkaar kunnen overlopen. Zodat u maximaal inzet op efficiëntie en comfort voor uw klanten.

IT-infrastructure: grow with the flow

Wat dat precies inhoudt? Wel, onze specialisten nemen de aankoop, installatie én service na verkoop van al uw toestellen in handen. Zo verzekert u zich van een optimale flow tussen al uw verschillende dragers en apparatuur, zoals:

  • Smartphones
  • Tablets
  • Pc’s en laptops
  • Servers
  • Switches
  • Wifi
  • Firewalls

Helder, klaar en duidelijk

We bedenken dus state-of-the-art technische oplossingen die u op het lijf geschreven zijn. Het zijn hoogstandjes die bakken expertise vergen. Gelukkige doen we dat op een manier die ú de touwtjes in handen geeft.

Op elk moment focussen we ons op uw gebruiksgemak. We implementeren systemen die doen wat u wilt. En als ze dat niet doen, reiken we oplossingen aan waar u meteen iets mee bent. Zonder ingewikkelde termen, in mensentaal.

Aanbod

Hardware

De Netflow-experts zorgen ervoor dat al uw hardware piekfijn op elkaar is afgestemd. Dat u de juiste firepower in huis hebt. Dat die volledig is afgestemd op uw activiteiten én groeistrategie.

Printing

Netflow IT levert een full-service doorlichting van uw printernetwerk en formuleert een helder plan van aanpak.