Printing

Optimaal printen, efficiënter werken, verrassend besparen

Printing neemt een flinke hap uit uw budgetten. Het is een dure aangelegenheid – niet alleen voor wat betreft hardware, maar ook op het gebied van toners en onderhoud.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat er goedkopere oplossingen zijn. Door uw printernetwerk slim op elkaar af te stemmen én de juiste toestellen te selecteren in functie van het gebruik, bespaart u al snel een aanzienlijk bedrag.

Oplossingen met onmiddellijk effect

Dankzij onze allround aanpak zien we geen detail over het hoofd. We begeleiden u van start tot finish bij het optimaliseren van uw printernetwerk en bijhorende processen:

  • Aankoop, installatie en onderhoud van printers en multifunctionals
  • Optimalisatie van uw printernetwerk
  • Besparingsoperatie voor huidige printers en toners
  • Gratis netwerkanalyse – ook voor bestaande klanten

Aanbod

Kosten efficiënt printen

Netflow IT levert een full-service doorlichting van uw printernetwerk en formuleert een helder plan van aanpak. We bepalen welke types printers uw administratie maximaal ondersteunen.

Analyse: doorlichting van uw printernetwerk

Netflow IT levert een full-service doorlichting van uw printernetwerk en formuleert een helder plan van aanpak. We bepalen welke types printers uw administratie maximaal ondersteunen. Vinden de beste toestellen aan de scherpste prijs. En zorgen voor de zorgeloze installatie, zodat u operationeel bent in een oogwenk.