Managed Services

Managed Services: complete bescherming tegen IT-problemen

Met Managed Services door Netflow IT kiest u resoluut voor gemoedsrust. Onze geïntegreerde aanpak biedt het juiste antwoord op probleemsituaties. Wij analyseren, detecteren én remediëren aan hoge snelheid en met grote deskundigheid.

Anticiperen voor maximale zekerheid

Wat houden Managed Services precies in? Wel, onze Netflow-experts mappen uw IT-omgeving tot in de kleinste details en anticiperen op mogelijke problemen.

Met het juiste contract verzekert u uw IT-infrastructuur van een doorgedreven opvolging en beveiliging. Zodat u geniet van een maximale uptime op elk moment – met de zekerheid dat uw gegevens steeds maximaal beschermd zijn tegen pannes of aanvallen van buitenaf.

Overzichtelijk, correct, professioneel

Onze Managed Services bestaan uit verschillende componenten, die gebundeld worden in heldere en overzichtelijke contracten. U weet perfect wat u kan verwachten én wat u dat oplevert.

U kunt met al uw vragen en moeilijkheden terecht bij uw Dedicated Engineer. En krijgt in geen tijd een oplossing aangereikt voor elke technische IT-uitdaging.

Aanbod

Managed back-up

Een waterdichte back-up is cruciaal voor het functioneren van uw bedrijf. Wanneer er zich plotse technische moeilijkheden of andere calamiteiten voordoen, is het uiterst belangrijk dat uw data recupereerbaar is. Alleen zo kunt u de vlotte werking van uw processen blijven garanderen.

Managed infrastructure

De Silver, Gold en Diamond servicecontracten van Netflow verzekeren u ook van een continue en doorgedreven monitoring van uw IT-systemen.

Monitoring

Managed Infrastructure is erop gericht om snel en gericht te in te interveniëren bij moeilijkheden. Hoe we dat doen? Door uw IT-infrastructuur tot in de kleinste hoekjes te mappen en in kaart te brengen.