Managed infrastructure

Gemoedsrust, dankzij uw Dedicated Engineer van Netflow IT

Managed Infrastructure is erop gericht om snel en gericht te interveniëren bij moeilijkheden. Hoe we dat doen? Door uw IT-infrastructuur tot in de kleinste hoekjes te mappen en in kaart te brengen.

Toegewijd aan uw business

Met die informatie gaan we aan de slag om mogelijke problemen te voorkomen. Uw Dedicated Engineer Support Team – de ingenieur die uw IT-omgeving perfect kent en beheerst – komt meestal tussenbeide vanop afstand. Dat vraagt het minste tijd én levert vaak de beste oplossing op.

Uiteraard komen we graag bij u langs om alles te bespreken. Zo kunnen we wekelijks, maandelijks of per kwartaal on-site afspreken met u of uw team. U merkt het: onze Managed Infrastructure -service wordt volledig afgestemd op wat u nodig hebt. En dat ziet u ook aan onze contracten.

Bent u Silver, Gold of Diamond?

Elke IT-infrastructuur heeft zijn eigen specificaties en vereisten. Uw bedrijf is uniek. Dat is geen cliché, het is het startpunt van hoe we te werk gaan.

Daarom ontwikkelden we 3 verschillende contracten voor Managed Services. Elk met z’n unieke SLA dat correct wordt aangehouden, waardoor de opvolging van uw account steeds gegarandeerd is.

Ontdek het nu

Met een servicecontract kunt u vlot de juiste interventie inschakelen. Uw Dedicated Engineer biedt u dan ook een full-service op maat van uw behoeften.

Benieuwd of u Silver, Gold of Diamond bent?