Security

Security: oplossingen voor maximale digitale veiligheid

Veiligheid is het sleutelwoord voor elk succesvol bedrijf. Denk daarbij niet enkel aan state-of-the-art camerabeveiliging voor uw onderneming. Vooral digitale veiligheid is van levensbelang in de digitale economie.

Databescherming en online security

Op een moment wanneer databescherming steeds meer een hot topic is, investeert u maar beter in waterdichte veiligheidsoplossingen voor uw IT-infrastructuur.

Zo verzekert u uw klanten ervan dat hun data bij u in veilige handen is. En beschermt u zichzelf tegen calamiteiten, aanvallen van buitenaf en mogelijke netwerkfouten.

Full-service in onlineveiligheid

Netflow IT beschikt over alle expertise om uw digitale veiligheid te waarborgen. Van doortastende back-ups tot efficiënte recovery van verloren gewaande data.

Maar ook een breed palet aan Web Protection services draagt bij tot uw online veiligheid. Van antivirus en antispam tot meer specifieke oplossingen bij cyberbedreigingen: onze specialisten formuleren het gepaste antwoord op elke uitdaging.

Elke component is onmisbaar

Uiteraard bieden we onze verschillende security services ook afzonderlijk aan. Het is echter belangrijk dat u alle flanken van uw IT-infrastructuur doeltreffend beschermt. Door onze security componenten te combineren, kiest u voor uitzonderlijke veiligheid en een hoge mate van gemoedsrust.

Aanbod

Back-up & recovery

De tijd waarin bedrijven zich afvoeren waarom een back-up essentieel is, ligt gelukkig ver achter ons. Een complete en betrouwbare back-up houdt uw onderneming immers up and running in geval van schade aan uw IT-infrastructuur.

Web protection

Veiligheid online is essentieel voor het vrijwaren van uw operaties. Uw medewerkers gaan immers elke dag het internet op en zijn zich niet altijd bewust van de gevaren. Louche links, e-mails met virussen en verdachte spam zijn nog altijd in overvloed aanwezig op het www.

Netwerkbeveiliging

Een veilig netwerk is de hoeksteen van een veilige, solide IT infrastructuur. Bij netwerkbeveiliging kijken we dan ook vooral naar de hardware, waarbij we de verschillende componenten van uw IT omgeving correct en nauwkeurig configureren.

Camerabewaking

Door uw camerabewaking te integreren in uw IT infrastructuur, opent u een wereld van mogelijkheden. Deze uiterst efficiënte manier van beveiligen maakt uw leven gewoonweg ook een pak makkelijker.

Gratis IT audit

Benieuwd hoe wij onze services combineren voor uw bedrijf? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.