Blog

De kogel is door de kerk.

Het NETFLOW management heeft beslist de deuren even te sluiten op maandag 30 april 2018 en vrijdag 11 mei 2018. Echter bieden we tijdens deze twee dagen onze service contract klanten de nodige ondersteuning via de voor hen gekende kanalen.

We hechten er alle belang aan onze klanten op een correcte wijze te ondersteunen zoals de overeenkomst met hen omschrijft.

Contactformulier

Contactformulier
*
reCAPTCHA

Gerelateerde blogs

Door Ann De Vleeschauwer
18 sep 2019

Een op drie kleine bedrijven getroffen door datalekken

Er is de laatste jaren veel te doen geweest over datalekken. Van bekende Hollywood-sterren tot presidentskandidaten, vrijwel overal is er wel een keer iets te doen geweest rondom een datalek. Zo ook bij bedrijven. Wat te denken van de aanval op iCloud van Apple bijvoorbeeld. Datalekken van kleine bedrijven blijven vaak onder de radar, maar bevatten alsnog vaak gevoelige data van mensen.

Door Ann De Vleeschauwer
18 sep 2019

Klaar voor de toekomst!

Wat brengt de toekomst binnen jouw bedrijf? Zowel strategisch, financieel als op HR-vlak zijn er steeds tal van uitdagingen. We staan er misschien niet altijd bij stil, maar binnen het HR-beleid vallen ook de werkomgeving en happiness van medewerkers.

Hebt u vragen?

Leer een IT partner kennen die doet wat hij belooft. Die uw bedrijf helpt groeien. En die bovendien uw taal spreekt. U concentreert zich op uw kmo, wij leveren IT services die u klaarstomen voor de toekomst. Dat is ons doel en dat maken we waar. Efficiënt. No-nonsense. Met bakken passie voor het vak.