Blog

Informatietechnologie heeft tal van voordelen maar ook hier zijn risico’s aan verbonden.
Zo kunnen hackers, concurrenten en kwaadwillige medewerkers uw bedrijfsvoering op tal van manieren schade toebrengen.

Deze gratis infosessie creëert bewustwording, geeft u een overzicht van mogelijkheden en aandachtspunten. Schrijf in voor het te laat is. Hiervan hebben we geen back-up plan.

Voor wie?

Voor bedrijfsleiders, security officers en IT managers van bedrijven die meer willen weten over cyberrisico’s en hun IT budget optimaal willen inzetten om deze risico’s te beheersen.

Praktisch

  • 10u30: verwelkoming
  • 11u00: inleiding moderne cyberrisico’s
  • 11u30: informatiebeveiliging in de cloud
  • 12u00: netwerkbeveiliging
  • 12u30: back-up & restore oplossingen
  • 13u00: Q&A
  • 13u15: netwerklunch

Meer weten?
https://crm.netflow-it.com/cyberrisicos

 

Contactformulier

Contactformulier
*
reCAPTCHA

Gerelateerde blogs

Door Ann De Vleeschauwer
16 apr 2019

Gratis infosessie: Digitale werkplek

Meer dan ooit werken we op verschillende locaties en tijdstippen, vloeien werk en privé steeds meer in elkaar over waardoor ook de 9 to 5 mentaliteit verdwijnt. We bieden enkele tools aan die dit proces voor jou vergemakkelijken.

Door Ann De Vleeschauwer
5 feb 2020

Opleiding: Security Awareness voor eindgebruikers

Deze sessie werd geannuleerd omwille van de Corona-maatregelen. Cyberaanvallen zijn dagelijkse kost. Wees ze voor ! IT-budgetten worden steeds meer gespendeerd aan het fysiek beveiligen van de bedrijfsomgeving, maar wat als het jouw medewerker het ontbreekt aan kennis en vaardigheden? Voor wie? Voor bedrijfsleiders en medewerkers die hackers en phishing mails te snel af willen zijn. […]

Hebt u vragen?

Leer een IT partner kennen die doet wat hij belooft. Die uw bedrijf helpt groeien. En die bovendien uw taal spreekt. U concentreert zich op uw kmo, wij leveren IT services die u klaarstomen voor de toekomst. Dat is ons doel en dat maken we waar. Efficiënt. No-nonsense. Met bakken passie voor het vak.