Blog

Multinationals én KMO’s geviseerd

Cryptolockers en ransomware zijn de grootste nachtmerries voor bedrijven.
Zowel KMO’s als multinationals worden geviseerd met slechts één doel voor ogen: Munt slaan uit het versleutelen van data.

Voorkomen is dan ook beter dan genezen. De ongelukkigen onder ons weten inmiddels hoe belangrijk een goed back-up plan is.
Informeer je voldoende over de verschillende mogelijkheden. De tijd waarop manueel data op een externe harde schijf werd geplaatst is al lang vervlogen.
Zelfs een back-up van een back-up is nog niet zo een gek idee.

Door het organiseren van een gratis infosessie willen we jullie informeren over de mogelijke risico’s en oplossingen.
Verschillende sprekers geven jou meer inzicht over hun eigen vakgebied.

Wat is jouw back-up plan ?

  • Word jouw bedrijfsdata geback-upet?
  • Heeft jouw back-up een back-up ?
  • Staat jouw data op verschillende media ?
  • Staat  jouw backups op verschillende locatie’s ?

Dataverlies is één van de meest kostbare en tijdrovende zaken voor een bedrijf. Hoe groter het verlies, hoe meer impact het zal hebben.
Informeer je voldoende over het hoe, wat en waarom tijdens onze gratis infosessie.
Partner VEEAM licht alle regeltjes, do’s & dont’s toe.

Contactformulier

Contactformulier
*
reCAPTCHA

Gerelateerde blogs

Door Kelly
20 mei 2020

Data kwijt? Wij kunnen je helpen!

Het gebeurt vaak totaal onverwacht: belangrijke bestanden kunnen niet meer geopend of gevonden worden, of zijn per ongeluk gewist. Heeft u nood aan een data recovery oplossing? Wij kunnen je helpen. Doordacht handelen in geval van nood Vertrouw in geval van nood op professionele datarecovery diensten en softwareoplossingen. Reageer voorzichtig als het om kritieke data […]

Door Ann De Vleeschauwer
7 feb 2020

Waarom hackers u (ook) in 2020 niet zullen sparen (en wat er aan te doen)

De belangrijkste uitdagingen voor u op een rijtje Officiële cijfers van het Centrum voor Cybersecurity België voor het jaar 2019 spreken van een verdrievoudiging van het aantal aanvallen ten opzichte van het jaar voorheen. Net zoals in 2019 zullen hackers in 2020 er opnieuw in slagen om bedrijven van alle groottes en in alle landen […]

Hebt u vragen?

Leer een IT partner kennen die doet wat hij belooft. Die uw bedrijf helpt groeien. En die bovendien uw taal spreekt. U concentreert zich op uw kmo, wij leveren IT services die u klaarstomen voor de toekomst. Dat is ons doel en dat maken we waar. Efficiënt. No-nonsense. Met bakken passie voor het vak.