Blog

Multinationals én KMO’s geviseerd

Cryptolockers en ransomware zijn de grootste nachtmerries voor bedrijven.
Zowel KMO’s als multinationals worden geviseerd met slechts één doel voor ogen: Munt slaan uit het versleutelen van data.

Voorkomen is dan ook beter dan genezen. De ongelukkigen onder ons weten inmiddels hoe belangrijk een goed back-up plan is.
Informeer je voldoende over de verschillende mogelijkheden. De tijd waarop manueel data op een externe harde schijf werd geplaatst is al lang vervlogen.
Zelfs een back-up van een back-up is nog niet zo een gek idee.

Door het organiseren van een gratis infosessie willen we jullie informeren over de mogelijke risico’s en oplossingen.
Verschillende sprekers geven jou meer inzicht over hun eigen vakgebied.

Wat is jouw back-up plan ?

  • Word jouw bedrijfsdata geback-upet?
  • Heeft jouw back-up een back-up ?
  • Staat jouw data op verschillende media ?
  • Staat  jouw backups op verschillende locatie’s ?

Dataverlies is één van de meest kostbare en tijdrovende zaken voor een bedrijf. Hoe groter het verlies, hoe meer impact het zal hebben.
Informeer je voldoende over het hoe, wat en waarom tijdens onze gratis infosessie.
Partner VEEAM licht alle regeltjes, do’s & dont’s toe.

Contactformulier

Contactformulier
*
reCAPTCHA

Gerelateerde blogs

Door Ann De Vleeschauwer
18 sep 2019

Een op drie kleine bedrijven getroffen door datalekken

Er is de laatste jaren veel te doen geweest over datalekken. Van bekende Hollywood-sterren tot presidentskandidaten, vrijwel overal is er wel een keer iets te doen geweest rondom een datalek. Zo ook bij bedrijven. Wat te denken van de aanval op iCloud van Apple bijvoorbeeld. Datalekken van kleine bedrijven blijven vaak onder de radar, maar bevatten alsnog vaak gevoelige data van mensen.

Door Ann De Vleeschauwer
18 sep 2019

Klaar voor de toekomst!

Wat brengt de toekomst binnen jouw bedrijf? Zowel strategisch, financieel als op HR-vlak zijn er steeds tal van uitdagingen. We staan er misschien niet altijd bij stil, maar binnen het HR-beleid vallen ook de werkomgeving en happiness van medewerkers.

Hebt u vragen?

Leer een IT partner kennen die doet wat hij belooft. Die uw bedrijf helpt groeien. En die bovendien uw taal spreekt. U concentreert zich op uw kmo, wij leveren IT services die u klaarstomen voor de toekomst. Dat is ons doel en dat maken we waar. Efficiënt. No-nonsense. Met bakken passie voor het vak.