Blog

Wat brengt de toekomst binnen jouw bedrijf? Zowel strategisch, financieel als op HR-vlak zijn er steeds tal van uitdagingen. We staan er misschien niet altijd bij stil, maar binnen het HR-beleid vallen ook de werkomgeving en happiness van medewerkers.

HP zag het belang hiervan al langer in en riep “The Office of the Future” in het leven.
Niet zomaar een kantoor, maar een synergie van rust, technologie en werkplekoptimalisatie.
Als HP Partner namen we met een select aantal genodigden deel aan deze boeiende, doch inspirerende sessie.
Eentje die ons mee nam in de tijd maar eveneens een kijk op de toekomst geeft.

Ga aan de slag om het kantoor van de toekomst te creëren voor jouw medewerkers. Heb je al eens nagedacht over de inrichting van een nieuwe vergaderruimte? Of hoe je een werkplek inricht die zowel voor het individu als voor het team aantrekkelijk zijn?
Wat is er nodig om een stille zone in te richten zodat men optimaal kan focussen op productiviteit?
Of werken jouw medewerkers zowel van thuis, onderweg als op kantoor?

Tal van vragen die jou als zaakvoerder of IT-manager uit jouw comfortzone kunnen halen met tal van mogelijke oplossingen.
Als IT-partner trachten we iedereen bij te staan met het correcte advies, de juiste technologieën op de juiste plaats.

Meer informatie ?

Contactformulier

Contactformulier
*
reCAPTCHA

Gerelateerde blogs

Door Kelly
20 mei 2020

Data kwijt? Wij kunnen je helpen!

Het gebeurt vaak totaal onverwacht: belangrijke bestanden kunnen niet meer geopend of gevonden worden, of zijn per ongeluk gewist. Heeft u nood aan een data recovery oplossing? Wij kunnen je helpen. Doordacht handelen in geval van nood Vertrouw in geval van nood op professionele datarecovery diensten en softwareoplossingen. Reageer voorzichtig als het om kritieke data […]

Door Ann De Vleeschauwer
7 feb 2020

Waarom hackers u (ook) in 2020 niet zullen sparen (en wat er aan te doen)

De belangrijkste uitdagingen voor u op een rijtje Officiële cijfers van het Centrum voor Cybersecurity België voor het jaar 2019 spreken van een verdrievoudiging van het aantal aanvallen ten opzichte van het jaar voorheen. Net zoals in 2019 zullen hackers in 2020 er opnieuw in slagen om bedrijven van alle groottes en in alle landen […]

Hebt u vragen?

Leer een IT partner kennen die doet wat hij belooft. Die uw bedrijf helpt groeien. En die bovendien uw taal spreekt. U concentreert zich op uw kmo, wij leveren IT services die u klaarstomen voor de toekomst. Dat is ons doel en dat maken we waar. Efficiënt. No-nonsense. Met bakken passie voor het vak.