Blog

Wat brengt de toekomst binnen jouw bedrijf? Zowel strategisch, financieel als op HR-vlak zijn er steeds tal van uitdagingen. We staan er misschien niet altijd bij stil, maar binnen het HR-beleid vallen ook de werkomgeving en happiness van medewerkers.

HP zag het belang hiervan al langer in en riep “The Office of the Future” in het leven.
Niet zomaar een kantoor, maar een synergie van rust, technologie en werkplekoptimalisatie.
Als HP Partner namen we met een select aantal genodigden deel aan deze boeiende, doch inspirerende sessie.
Eentje die ons mee nam in de tijd maar eveneens een kijk op de toekomst geeft.

Ga aan de slag om het kantoor van de toekomst te creëren voor jouw medewerkers. Heb je al eens nagedacht over de inrichting van een nieuwe vergaderruimte? Of hoe je een werkplek inricht die zowel voor het individu als voor het team aantrekkelijk zijn?
Wat is er nodig om een stille zone in te richten zodat men optimaal kan focussen op productiviteit?
Of werken jouw medewerkers zowel van thuis, onderweg als op kantoor?

Tal van vragen die jou als zaakvoerder of IT-manager uit jouw comfortzone kunnen halen met tal van mogelijke oplossingen.
Als IT-partner trachten we iedereen bij te staan met het correcte advies, de juiste technologieën op de juiste plaats.

Meer informatie ?

Contactformulier

Contactformulier
*
reCAPTCHA

Gerelateerde blogs

Door Ann De Vleeschauwer
18 sep 2019

Een op drie kleine bedrijven getroffen door datalekken

Er is de laatste jaren veel te doen geweest over datalekken. Van bekende Hollywood-sterren tot presidentskandidaten, vrijwel overal is er wel een keer iets te doen geweest rondom een datalek. Zo ook bij bedrijven. Wat te denken van de aanval op iCloud van Apple bijvoorbeeld. Datalekken van kleine bedrijven blijven vaak onder de radar, maar bevatten alsnog vaak gevoelige data van mensen.

Door Ann De Vleeschauwer
1 aug 2019

Hackers ook jouw grootste nachtmerrie?

Cryptolockers en ransomware zijn de grootste nachtmerries voor bedrijven. Zowel KMO’s als multinationals worden geviseerd met slechts één doel voor ogen: Munt slaan uit het versleutelen van data.

Hebt u vragen?

Leer een IT partner kennen die doet wat hij belooft. Die uw bedrijf helpt groeien. En die bovendien uw taal spreekt. U concentreert zich op uw kmo, wij leveren IT services die u klaarstomen voor de toekomst. Dat is ons doel en dat maken we waar. Efficiënt. No-nonsense. Met bakken passie voor het vak.