Blog

Wat brengt de toekomst binnen jouw bedrijf? Zowel strategisch, financieel als op HR-vlak zijn er steeds tal van uitdagingen. We staan er misschien niet altijd bij stil, maar binnen het HR-beleid vallen ook de werkomgeving en happiness van medewerkers.

HP zag het belang hiervan al langer in en riep “The Office of the Future” in het leven.
Niet zomaar een kantoor, maar een synergie van rust, technologie en werkplekoptimalisatie.
Als HP Partner namen we met een select aantal genodigden deel aan deze boeiende, doch inspirerende sessie.
Eentje die ons mee nam in de tijd maar eveneens een kijk op de toekomst geeft.

Ga aan de slag om het kantoor van de toekomst te creëren voor jouw medewerkers. Heb je al eens nagedacht over de inrichting van een nieuwe vergaderruimte? Of hoe je een werkplek inricht die zowel voor het individu als voor het team aantrekkelijk zijn?
Wat is er nodig om een stille zone in te richten zodat men optimaal kan focussen op productiviteit?
Of werken jouw medewerkers zowel van thuis, onderweg als op kantoor?

Tal van vragen die jou als zaakvoerder of IT-manager uit jouw comfortzone kunnen halen met tal van mogelijke oplossingen.
Als IT-partner trachten we iedereen bij te staan met het correcte advies, de juiste technologieën op de juiste plaats.

Meer informatie ?

Contactformulier

Contactformulier
*
reCAPTCHA

Gerelateerde blogs

Door Ann De Vleeschauwer
7 feb 2020

Waarom hackers u (ook) in 2020 niet zullen sparen (en wat er aan te doen)

De belangrijkste uitdagingen voor u op een rijtje Officiële cijfers van het Centrum voor Cybersecurity België voor het jaar 2019 spreken van een verdrievoudiging van het aantal aanvallen ten opzichte van het jaar voorheen. Net zoals in 2019 zullen hackers in 2020 er opnieuw in slagen om bedrijven van alle groottes en in alle landen […]

Door Ann De Vleeschauwer
19 dec 2019

Technische ondersteuning tijdens de vakantieperiode

Tijdens de aankomende vakantieperiode zal Netflow IT administratief gesloten zijn van 23/12/19 t.e.m. 1/1/2020. In deze periode zal onze servicedesk bereikbaar zijn tijdens de gekende uren (8u-17u), dit met een minimale bezetting waardoor de wachttijden mogelijks langer kunnen oplopen.   Netflow Servicecontract Klanten Kunnen ons blijven bereiken via het NSC support telefoonnummer   Niet- Servicencontract […]

Hebt u vragen?

Leer een IT partner kennen die doet wat hij belooft. Die uw bedrijf helpt groeien. En die bovendien uw taal spreekt. U concentreert zich op uw kmo, wij leveren IT services die u klaarstomen voor de toekomst. Dat is ons doel en dat maken we waar. Efficiënt. No-nonsense. Met bakken passie voor het vak.