Blog

Netflow-IT en Smart Connect slaan de handen in elkaar!

Het zijn bijzondere tijden voor ieder van ons, meer dan ooit hebben medewerkers en organisaties nood aan flexibel werken zodat we onze klanten op een optimale manier kunnen ondersteunen, waarbij telefonie ook een belangrijke factor is.

Dankzij de samenwerking tussen Netflow en Smart-Connect kunnen we u een compleet voice over ip (VoIP) aanbod aanbieden met de 3CX oplossingen, om zo nog beter invulling te geven in het versterken van uw telefonie, binnen uw huidige IT-omgeving.

Bij een samenwerking als deze hoort natuurlijk ook een nieuwe naam: NetVoIP !

Wat heeft NetVoIP u te bieden?

Uw bedrijf heeft geen fysieke en ingewikkelde centrale meer nodig en kan overal beheerd worden. Of de medewerkers verdeeld zitten over verschillende vestigingen , op de baan zijn of thuiswerken, communiceer alsof u nooit het kantoor verliet.

Voor VoIP telefonie heeft u niet altijd een speciaal toestel nodig. Er bestaat ook de mogelijkheid om via een softphone te bellen via uw computer in combinatie met een headset. Ook bestaat er de mogelijkheid om een app te installeren op uw smartphone zodat u vanuit uw bedrijfsnummer kan uitbellen.

Als organisatie blijf je dus de telefonie beheren en heb je een zicht op de binnenkomende en  uitgaande lijnen & rapportages in je eigen admin dashboard en dit volledig in de Cloud!

Met de 3CX oplossingen van NetVoIP voorziet u uw onderneming van al de basis functionaliteiten en meer voor een optimale bereikbaarheid.

Heeft u interesse? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan.

Bel ons op 03 435 50 00 of vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Contacteer ons - NetVoIP
Bedrijfsnaam
Naam

 

Gerelateerde blogs

Door Netflow
25 nov 2020

Netflow en Accel bundelen de krachten!

Netflow en Accel, twee IT-dienstverleners actief op de Vlaamse KMO-markt, zijn gefuseerd tot een groep. De coronacrisis heeft de vraag naar ICT-oplossingen en de ondersteuning hiervan flink aangewakkerd bij de Vlaamse KMO’s. Alle werknemers op kantoor of thuis voorzien van voldoende connectiviteit, de nodige infrastructuur en support is voor vele KMO’s een belangrijke uitdaging. Netflow […]

Door Netflow
20 mei 2020

Data kwijt? Wij kunnen je helpen!

Het gebeurt vaak totaal onverwacht: belangrijke bestanden kunnen niet meer geopend of gevonden worden, of zijn per ongeluk gewist. Heeft u nood aan een data recovery oplossing? Wij kunnen je helpen. Doordacht handelen in geval van nood Vertrouw in geval van nood op professionele datarecovery diensten en softwareoplossingen. Reageer voorzichtig als het om kritieke data […]

Hebt u vragen?

Leer een IT partner kennen die doet wat hij belooft. Die uw bedrijf helpt groeien. En die bovendien uw taal spreekt. U concentreert zich op uw kmo, wij leveren IT services die u klaarstomen voor de toekomst. Dat is ons doel en dat maken we waar. Efficiënt. No-nonsense. Met bakken passie voor het vak.