Blog

Aan al het goede komt een einde, zo ook aan Windows 7.  Na 14 januari 2020 stopt Microsoft met het leveren van veiligheids-updates en ondersteuning voor pc’s die op Windows 7 draaien.

Vanaf 14 januari 2020 zal Microsoft geen veiligheids- en functie updates meer doen waardoor je toestel kwetsbaarder zal worden op het moment dat er geen ondersteuning meer is. Overstappen naar Windows 10 raden we dan ook ten sterkste aan.

Wat betekent dit concreet voor uw werkomgeving ?

  • Microsoft zal geen veiligheids- en functie updates meer uitvoeren. U zal dus kwetsbaarder worden op het moment dat er geen ondersteuning meer is.
  • De ondersteuning van Internet Explorer op een toestel met Windows 7 zal eveneens worden stopgezet.

Hoe kan je deze risico’s behandelen ?

  • Omschakelen naar Windows 10 is sterk aangeraden. Een krachtiger toestel en nieuwe besturingssysteem geeft u opnieuw recht op vele jaren werkplezier.

Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Contactformulier

Contactformulier
*
reCAPTCHA

Gerelateerde blogs

Door Kelly
20 mei 2020

Data kwijt? Wij kunnen je helpen!

Het gebeurt vaak totaal onverwacht: belangrijke bestanden kunnen niet meer geopend of gevonden worden, of zijn per ongeluk gewist. Heeft u nood aan een data recovery oplossing? Wij kunnen je helpen. Doordacht handelen in geval van nood Vertrouw in geval van nood op professionele datarecovery diensten en softwareoplossingen. Reageer voorzichtig als het om kritieke data […]

Door Ann De Vleeschauwer
7 feb 2020

Waarom hackers u (ook) in 2020 niet zullen sparen (en wat er aan te doen)

De belangrijkste uitdagingen voor u op een rijtje Officiële cijfers van het Centrum voor Cybersecurity België voor het jaar 2019 spreken van een verdrievoudiging van het aantal aanvallen ten opzichte van het jaar voorheen. Net zoals in 2019 zullen hackers in 2020 er opnieuw in slagen om bedrijven van alle groottes en in alle landen […]

Hebt u vragen?

Leer een IT partner kennen die doet wat hij belooft. Die uw bedrijf helpt groeien. En die bovendien uw taal spreekt. U concentreert zich op uw kmo, wij leveren IT services die u klaarstomen voor de toekomst. Dat is ons doel en dat maken we waar. Efficiënt. No-nonsense. Met bakken passie voor het vak.