Blog

Microsoft kondigde vorige week het einde van Skype for business aan.

Time to Team-up!

Twee jaar geleden introduceerde Microsoft, Teams als Office 365 onderdeel om teamwork te bevorderen.  Met een combinatie van chat, video, bellen en bestanden delen moet dit dé applicatie van de toekomst worden. Doorheen deze twee jaar werd Teams op basis van de gebruikers verder ontwikkeld. Geen reden meer om Skype nog langer in leven te houden.

Huidige gebruikers kunnen nog tot 31 juli 2021 gebruik maken van Skype maar zullen vanaf die datum feilloos overgedragen worden naar het Teams platform. Voor nieuwe gebruikers betekend dit wel dat zij vanaf 1 september 2019 richting Teams worden gestuurd, wat het standaardprogramma voor online vergaderingen zal worden.

Teams als collaboration-tool

Teams is dé nieuwe tool van Microsoft dat informatie samenbrengt die verschillende teams nodig hebben om efficiënt te werken en hun hoogtepunten te kunnen bereiken. Teams biedt voor iedere gebruiker een meerwaarde.

Zij helpen jou en jouw collega’s met:

  • Direct communiceren met elkaar en iedereen op de hoogte houden
  • Deel bestanden met collega’s binnen een bepaald team
  • Genieten van snelle toegang tot informatie in Office 365
  • Personaliseer je eigen werkomgeving met specifieke content en zaken die jij nodig hebt

Meer nog, het verhoogd het engagement van je medewerkers, verhoogd de productiviteit, stimuleert de flexibiliteit en verlaagd de kosten.  Alleen maar voordelen dus.

Lijkt het jou wel iets om deze applicatie nader te bekijken?
Onze account manager neemt jou graag mee in een vrijblijvend kennismakingstraject.

Contactformulier

Contactformulier
*
reCAPTCHA

Gerelateerde blogs

Door Kelly
20 mei 2020

Data kwijt? Wij kunnen je helpen!

Het gebeurt vaak totaal onverwacht: belangrijke bestanden kunnen niet meer geopend of gevonden worden, of zijn per ongeluk gewist. Heeft u nood aan een data recovery oplossing? Wij kunnen je helpen. Doordacht handelen in geval van nood Vertrouw in geval van nood op professionele datarecovery diensten en softwareoplossingen. Reageer voorzichtig als het om kritieke data […]

Door Ann De Vleeschauwer
7 feb 2020

Waarom hackers u (ook) in 2020 niet zullen sparen (en wat er aan te doen)

De belangrijkste uitdagingen voor u op een rijtje Officiële cijfers van het Centrum voor Cybersecurity België voor het jaar 2019 spreken van een verdrievoudiging van het aantal aanvallen ten opzichte van het jaar voorheen. Net zoals in 2019 zullen hackers in 2020 er opnieuw in slagen om bedrijven van alle groottes en in alle landen […]

Hebt u vragen?

Leer een IT partner kennen die doet wat hij belooft. Die uw bedrijf helpt groeien. En die bovendien uw taal spreekt. U concentreert zich op uw kmo, wij leveren IT services die u klaarstomen voor de toekomst. Dat is ons doel en dat maken we waar. Efficiënt. No-nonsense. Met bakken passie voor het vak.